pelletkachel logo
Middenweg 1 1703 RA Heerhugowaard Telefoon 0299-723040
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 Zaterdag van 10.00 tot 16.00 (Bezoek op afspraak)

 


Onze stolp is tevens bezocht tijdens de Nationale Duurzame Huizenroute. Kijk hier de film. 


Stookgoedkoop.nl gesticht op 1-1-2007
Eigenaars zijn Paul Bijvoet & Laura Mulder.

Stookgoedkoop.nl is in 2007 ontstaan in de vorm van een websitenaam www.stookgoedkoop.nl en firma naam Bijvoet & Zn. In de eersta jaren plaatste Stookgoedkoop.nl hoofdzakelijk kleine woonkamer pelletkachels. Al snel verandere de wens van de klant en plaatste wij in het voorjaar van 2007 onze eerste pellet cv kachel in combinatie met zonneboiler. Deze combinatie is voor Stookgoedkoop.nl een levensader geworden. Ondertussen heeft ons bedrijf op grote en kleine schaal ketels geplaatst en combineert waar mogelijk verschillende energie systemen om tot een maatwerkpak voor de klant te komen.

In 2010 verkast Stookgoedkoop.nl in het huurpand van een kantoor lokatie naar een showroom lokatie, steeds grotere installaties en hogere investeringsbedragen was voor ons het signaal dat de markt goed ontwikkelt, en dus investeerden wij in een showroom voor grote CV gestookte installaties.

In 2013 kopen wij een stolp boerderij om te vestigen met ons gezin (met 3 kinderen) en een verlenging van onze showroom. In deze boerderij hebben wij alle facetten van een Energie Oplossing samen gebracht om tot een energieneutrale stolp boerderij te komen, uniek in zijn soort. Ondertussen hebben wij veel aandacht mogen krijgen voor onze stolp en volgen einde 2013 de eerste volgers die onze visie delen. Lage energielasten door een nuttige investering. Zoveel mogelijk uit zon, de rest uit hout.

In Noord Holland en omstreken zijn wij ondertussen uitgegroeid tot maatgevend bedrijf op gebied van duurzaamheid en word onze expertise al meer gevraagd en ingezet om tot een kloppend, duidelijke en verantwoorde energienota te komen. Ons speerpunt is een persoonlijke en menselijke benadering, uw wensen vertalen wij in concrete plannen en vullen dit aan met onze vakkennis. Stookgoedkoop.nl kiest voor kwaliteit producten en streeft een duurzame relatie met de klant na. 

Stookgoedkoop.nl heeft als visie, kwaliteit en service eerst, de rest komt vanzelf.

 

 

Oprichter en eigenaar: Paul Bijvoet

 

Links | Webdevelopment 2012 © M.E. Solutions