pelletkachel logo
Middenweg 1 1703 RA Heerhugowaard Telefoon 0299-723040
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 Zaterdag van 10.00 tot 16.00 (Bezoek op afspraak)

Gevoerde merken
 

Stookgoedkoop.nl heeft in zijn geschiedenis verschillende merken zien komen en gaan. Hieronder een opzet van huidig gevoerde merken met specifieke kenmerken per merknaam. Vervolgens ook een opzet van gevoerde merken in onze geschiedenis met reden dat een merknaam niet verder word gevoerd door Stookgoedkoop.nl.

 

Per merknaam duiden wij onze mening in kwaliteit uit met maximaal 5 sterren. 

Huidige gevoerde merken:

Austria Email buffervaten en zonneboilers ***** - Oostenrijkse fabrikant van buffervaten, boilers en zonneboilers. Een producten van topklasse producten voor allerhoogste rendement van uw houtgestookte CV systeem of zonneboiler. Meerdere patenten op verschillende buffervaten en isolatiedeken. Bijvoet Energie werkt uitsluitend met deze fabrikant wanneer het om oplag van energie gaat. Tevens zijn wij hoofd dealer van Noord Nederland en West Nederland, u kunt dealer worden van deze buffervaten en boilers en meteen gebruik maken van onze kennis van zaken op het gebied van warmte uit zon en hout.

Ekopower pelletketels - kwaliteit **** 
- Deens fabrikaat pelletketel met bijzonder prettige prijsstelling, maar volledig automatisch reinigend, en met hoog rendement. Uitlaat temperaturen rond de 70 graden in vollast werking. Extreem stil in gebruik, en veel mooie opties vanuit de fabrikant beschikbaar. 24-uur service op onderdelen.

BlueBurn pelletketels - kwaliteit **** - Oostenrijkse middenklasse ketel met Okofen binnenwerk. Zeer degelijk en eenvoudig qua onderhoud. De gebruiker hoeft enkel en alleen de aslade te legen, en pellets bij te vullen. De aslade legen zal 1 tot 4 x per jaar moeten gebeuren. Prijs/kwlaiteit niveau is 
ongeëvenaard!

Lohberger - kwaliteit ***** - topklasse houtkachels en fornuizen. Dit merk specialiseerd zich in houtgestookte oplossingen waar de nadruk licht op fornuizen. De kwaliteit is hoog en de mogelijkheden zijn enorm. Ook zeer fraai gebouwde hout CV inbouwhaarden met optioneel een pelletbrander om als combihaard te functioneren

OkoFen - kwaliteit ***** - OkoFen pelletketels behoren tot de stilste, meest duurzaam en hoogst renderende pelletketels op de markt. Productie in Oostrijk, staat voor absolute klasse in alle opzichten. De mogelijkheden van deze ketels zijn ongekend. Stookrendement tot 106% mogelijk, en in de toekomst een pelletketel die naast warmte ook stroom opwekt.

Wodtke - kwaliteit ***** -  Zonder Wodtke zou er vandaag geen pelletkachel zijn. Wodtke heeft de eerste pelletkachels gemaakt en staat nog alle jaren ver bovenaan met ontwikkeling en kwaliteit. Stille werking en prachtige ontwerpen. In alle opzichten topklasse


Niet langer in assortiment:

EdilKamin - kwaliteit ** - Italiaanse fabrikant van kleine pelletkachels. Dit merk is een van de grootste producten op dit vlak en heeft een groot deel van de Europeesche markt in handen. Een uitgebreid assortiment pelletkachels (ook op CV) met prachtige modellen.

Nordic Fire - kwaliteit ***
 
- middelklasse houtkachels, pelletkachels, fornuizen. Zeer bekend Nederlands bedrijf die Engelse kachels en Italiaanse pelletkachels (Ravelli) importeerd. Alle producten zijn lager in prijs dan bijvoorbeeld Palazzetti, de kwaliteit en het geluidsniveau is hierdoor ook van ander niveau. Betrouwbaarheid en service van dit bedrijf is uitstekend. Garantie tot 5 jaar.

P
alazzetti - kwaliteit **** - Middelklasse kwaliteit houtkachels, pelletkachels, pelletketels en fornuizen. De afwerking van deze kachels en haarden is van hoge kwaliteit, zeer uitgebreid assortiment. Prijs kwaliteit verhouding is prima, groot internationaal gericht bedrijf. 


Links | Webdevelopment 2012 © M.E. Solutions