pelletkachel logo
Middenweg 1 1703 RA Heerhugowaard Telefoon 0299-723040
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 Zaterdag van 10.00 tot 16.00 (Bezoek op afspraak)

Okofen Smart XS

De meest compacte pelletketel van vandaag, op 0,9m2 een complete pelletketel installatie!

4in1 condensatie-verwarming: Pelletketel, productie van warm water, pompgroep, zonne-verwarming (optioneel).

De Pellematic Smart XS overtuigt net als het grotere model de Pellematic Smart als all-in-one oplossing, die alle functies van de verwarming combineert. Pelletketels die ook met zonnewarmte kunnen worden gecombineerd. Daarnaast zijn er cv-circuitgroepen en een tapwatermodule voor het leveren van warm water beschikbaar.

Wat is nu het verschil met de grote Smart? De Smart XS is, zoals de naam al zegt, nog compacter. Zo combineert deze ketel alles wat men in een cv-ruimte nodig heeft, op slechts 0,9 vierkante meter.


Toprendement, continu in ontwikkeling.

Door het buitengewone concept van de condens-HR-techniek kan de Pellematic Smart XS in alle warmteafgiftesystemen worden geïntegreerd. Bufferreservoir, cv-circuitgroep (inclusief veiligheidsgroep) en tapwatermodule voor hygiënische tapwateropwarming, zijn in de ketel geïntegreerd. Het rendement van de Smart XS loopt dan ook op tot ver boven de 100% door de condensatie techniek, en dat verschil komt elk jaar terug!

De compacte vorm, de geringe 'voetafdruk' (gering installatieoppervlak van slechts 0,9 m²) en de uitgekiende en flexibele plaats van alle aansluitingen zorgen ervoor dat het apparaat zich volledig aanpast aan uw cv-ruimte.

 

Moduleerbare vermogens

De Pellematic Smart XS is in volgende vermogens verkrijgbaar:

Vermogens          Modulatie

>> 10 kW          tot 3 kW

>> 12 kW          tot 4 kW

>> 14 kW          tot 4 kW

>> 16 kW          tot 5 kW

>> 18 kW          tot 6 kW

€ 0,00 incl 21% BTW.Links | Webdevelopment 2012 © M.E. Solutions