pelletkachel logo
Middenweg 1 1703 RA Heerhugowaard Telefoon 0299-723040
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 Zaterdag van 10.00 tot 16.00 (Bezoek op afspraak)

Pelletkachels

Pelletkachels in diverse soorten en maten verkrijgbaar

Stookgoedkoop is de leverancier voor diverse pelletkachels. De pelletkachels voldaan aan de hoogste kwaliteitsnormen waardoor u verzekerd bent van betrouwbare pelletkachels. Wij leveren verschillende merken van pelletkachels, waaronder Palazzetti, Calimax, Nordic Fire, EdilKamin etc. Op al onze pelletkachels kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u de pelletkachels in onze showroom bewonderen? Dat kan door hier te klikken om een afspraak te maken. Pelletkachels met de beste service en kwaliteit bij Stookgoedkoop.nl!

Wodtke pelletkachel Family

De Family is de nieuwste aanwinst in het Wodtke assortiment, de best betaalbare "luchtdichte" pelletkachel van Wodtke. Hij is uitgerust met de nieuwste sturing: de S5 sturing. De S5 sturing zorgt ervoor dat de vlammen langzamer en in een vloeiende beweging branden om zo het vlammenspel van een houtvuur te evenaren.

Zoals alle andere modellen van Wodtke beschikken de pelletkachels alleen over een ventilator om de rookgassen af te leiden en niet over een convectieventilator. Het toestel is zo afgestemd dat de tweede ventilator overbodig wordt om de ruimte warm te krijgen. Het grootste voordeel? Een pelletkachel die zo goed als geluidsarm is in bedrijfstoestand!

 

  • Afmetingen: 410 x 1184 x 440 (B x H x D)
  • Verwarmbare oppervlakte: 30-120m²
  • Pellet reservoir: 20 kg
  • Aansluiting luchtaanvoer : ja
  • Diameter aansluiting : 100 mm
€ 5.614,59 incl 21% BTW.Links | Webdevelopment 2012 © M.E. Solutions