pelletkachel logo
Middenweg 1 1703 RA Heerhugowaard Telefoon 0299-723040
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 Zaterdag van 10.00 tot 16.00 (Bezoek op afspraak)

Pelletkachels

Pelletkachels in diverse soorten en maten verkrijgbaar

Stookgoedkoop is de leverancier voor diverse pelletkachels. De pelletkachels voldaan aan de hoogste kwaliteitsnormen waardoor u verzekerd bent van betrouwbare pelletkachels. Wij leveren verschillende merken van pelletkachels, waaronder Palazzetti, Calimax, Nordic Fire, EdilKamin etc. Op al onze pelletkachels kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u de pelletkachels in onze showroom bewonderen? Dat kan door hier te klikken om een afspraak te maken. Pelletkachels met de beste service en kwaliteit bij Stookgoedkoop.nl!

Wodtke Pelletkachel easy.nrg

De pelletkachel Wodtke easy.nrg is een bijzondere machine. Deze pelletkachel behoort tot de S5 familie van Wodtke. Dat betekend een volledig luchtdichte pelletkachel welke bij uitstek geschikt is voor de hedendaagse "laag energie" woningen of 
"Passief bouw" woningen.

Niet alleen kan deze pelletkachel ruimte lucht-onafhankelijk verwarmen, hij is ook extreem stil en extreem schoon in zijn werking. De S5 modellen zijn ook in  2015 weer flink geprezen door gerenommeerde instanties (zoals Blauwe Engel) die keuren op duurzaamheid en uitstoot normen. En natuurlijk zijn er ook de nodige prijzen geweest voor styling. De S5 modellen zijn stuk voor stuk prachtig en uiterst stijlvol.

Informatie over maatvoering etc, Duitstalig:

Modelinfo
Maatvoering 

€ 7.440,04 incl 21% BTW.Links | Webdevelopment 2012 © M.E. Solutions